مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای ملکی که از همسر متوفایم مانده حتما بایستی مزایده برگزار شود؟

سلام و وقت بخیر.
همسر من یک سال پیش فوت کرده است. مادر و پدر همسرم در قید حیات هستند. از آن مرحوم یک ملک مانده که من می خواهم از طریق اجرای مهریه آن را تصاحب کنند ولی می گویند اگر مهریه را به اجرا بگذاری، دادگاه ملک را به مزایده می گذارد و ممکن است تو صاحب آن نشوی. این در حالی است که من در آن خانه زندگی می کنم. آیا این مزایده گذاشتن درست است؟ راه دیگری ندارد؟ ممنون از لطفتان برای پاسخگویی.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید خودتان هم در مزایده شرکت کنیداگر دو بار در مزایده به فزوش نرفت به میزان مهرتان از ملک‌بنامتان‌میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال در صورت توقیف به مزایده می‌ره و شما می توانید مثل بقیه اشخاص در مزایده شرکت کنید و از طرفی مبلغی نیز بابت نیم عشر باید به حساب دادگستری واریز شود و اگر در مزایده کسی شرکت نکنه شما می توانید به اندازه مهریه خود بردارید.
به نظر بنده بهتر است خودتون و یا از کسی بخواهید با پدر و مادر همسرتون صحبت کنه شاید قانع بشه و رضایت بدن که خونه برای شما باشه.