مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زنا با dna

با سلام
بنده پسر 23 ساله ای هستم که به تازگی متوجه شدم پسر پدر شناسنامه ایم نیستم و مادر بنده در حین زوجیت با پدر شناسنامه ای، عمل زنا مرتکب شده است. پدر شناسنامه ای در 10 سالگی بنده فوت نموده و طی درخواست اثبات نسب و نفی نسب و آزمایش دی ان ای ثابت شد من پسر فرد دیگری هستم ولی قاضی برای صدور رای مرا خواند و گفت که عمل زنا ثابت نمی شود با دی ان ای و تو فقط زنازاده محسوب می شوی! حتی یک شلاق هم برای آنها در نظر گرفته نمی شود و هیچ حقوقی نمی توانی دریافت کنی و در عوض مشکلات تعویض شناسنامه و استخدام و ... خواهی داشت و بهتر است پرونده را استرداد کنی.
لازم به ذکره که پرونده من شعبه 10 خانواده تبریز بود ولی برای صدور رای مرا به شعبه 7 فرستادن!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله رسیدگی و حکم به نفع شما نیست دادخواست را استرداد کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قاضی درست گفته حتی ارث هم بهت نمی رسه پس بهتره بی خیال بشی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع بسیار کلی می باشد نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر است

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
بهترین راهنمایی را قاضی محترم ارائه داده اند.