مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن

سلام یه آشنا یه دعا برا پدرم نوشته و بهش گفته بندازش داخل آب روان تا مشکلاتتون حل بشه ولی از اون روز ببعد که پدرم اینکارو انجام داده همه زندگیمون قفل شده ...و نسبت به اون آشنا اعتمادی نداریم حالا چطوری باید باطل بشه تورو به فاطمه زهرا قسم راه حلی بزار جلومون تا باطل بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از پدرتان پول گرفته می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
بقیه موارد سوال حقوقی نیست و به نظر بنده اعتقاد به چنین مواردی کفر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین موضوعاتی وجاهت قانونی ندارد . اگر مبلغی بایت این موضوع پرداخت هزینه داشته اید میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.