مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر پرداخت ودیعه

سلام. بنده منزلی را در مهر ماه خریدم و پول در سه مرحله پرداخت کردم تمام کارهای ثبت انجام شد و سند به نامم خورد و مبلغی ز200 میلیون نگهداشتم چون فروشنده گفت تا دی ماه توی خونه موندگاره،تاریخ تخلیه و پرداخت 200 میلیون تومان باقی آخر دی نوشته شد و طبق متن قولنامه های اماده مربوط به فروش نوشته بود که چنانچه فروشنده تعهدات انجام نده مبلغ خسارت برای هر روز صد هزارتومان گذاشتیم و همین مبلع هم برای خریدار قراردادیم،یعنی هر کدام از طرفین تعهدات عمل نکنه روزانه صدهزار جریمه بتید بده،فروشنده دی ماه تخلیه نکرد و اول خرداد تحویل داد وطی این مدت 4 ماه تاخیر به بهانه های مختلف اجازه نداد مستاجر بره خونه رو ببینه که بتونم خونه رو اجاره بدم(البته شرط توی قولنامه ننوشته بودم)40 روز بعد از تخلیه فروشنده و تحویل کلید تونستم مستاجر جدید بیارم و پول فروشنده رو بدم،بابت تاخیر 4 ماهه تخلیه 12 میلیون از پول کم کردم و به فروشنده دادم، با توجه به اینکه تاخیر چها ماهه ایشون باعث شد برنامه هام به هم بخورن و بقیه مشکلات پیش بیاد و ابتدا ایشون تاخیر داشتن و تاخیر من درپرداخت پول بخاطر تاخیر ایشون بوده آیا بابت 40 روز فاصله تحویل کلید تا پرداخت بقیه پول به فروشنده باید جریمه بدم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتیکه برای آن وجه التزامی در نظر گرفته شده باید پرداخت کنید