مشاوره حقوقی رایگان - معامله

سلام وقت بخیر خسته نباشی
بنده مرداد 1401 یه ملکی و با زمینی معاوضه نمودم که بایستی مبلغ دو میلیارد و دویست میلیون تومان نیز به من بدهد و خریدار قراربود طی 3 مرحله پولم و پرداخت کنه مرحله اول که 600 میلیون بود و پرداخت کرد مرحله دوم ان 600 میلیون بود که قرار شد شهریور پرداخت کنه اما اونو طی 3 مرحله 200 میلیونی تا نزدیک برج 8 پرداخت کرد مرحله سوم هم به مبلغ یک میلیارد تومن هم قرار بود برج 7 پرداخت کنه اونم 3 فقره 200 میلیونی را در برج 10و 11 سال گذشته پرداخت 400 میلیون مابقی را در برج 2 امسال پرداخت ایا میتونم تقاضای خسارت تاخیر بکنم
باتشکر شرمنده که متصدی اوقات شریف شدم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درقراردادتان چه پیش بینی شده؟ ایا برای تاخیر خسارت ویا ضمانت اجرایی پیش بینی شده؟

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در خصوص وجوه نقد باید اثبات کنید مطالبه رسمی صورت گرفته وامتناع شده تا بتوانید خسارت تاخیر بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی قرارداد میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه
اگر در قرارداد خسارت تعیین کرده باشید می توانید طبق قرارداد خسارت را مطالبه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد بایستی مورد بررسی قرار گیرد.