مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عدالت اداری

بادرود و احترام
کارکنان نیروهای مسلح که اخراج شده اند و طبق رای دیوان عدالت اداری اعاده به کار می شوند آیا از زمان تسویه حساب از کار تا زمان بازگشت به خدمت که حقوقی دریافت نکرده اند باید حقوق و مزایای خود را در زمان بازگشت از سازمان مربوطه دریافت کنند یا خیر؟
اگر چنین چیزی وجود دارد طبق کدام قانون و ماده؟
سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه مقررات قانونی در صورت صدور رأی برائت یا قرار موقوفی تعقیب یا منع پیگرد پرسنل کادر ثابت که بیش از 6 ماه از فرار آنها گذشته باشد صرفاً لغو حکم اخراج را پیش بینی کرده است، بنابراین پرداخت حقوق و مزایا و عناوین مشابه در ایام غیبت به اشخاص مذکور وجاهت قانونی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفاً لغو حکم اخراج را پیش بینی شده ایت و پرداخت حقوق و مزایا و عناوین مشابه در ایام غیبت به اشخاص تعلق نمیگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اخراج غیر قانونی بوده، به نظر تعلق می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید تا زمانی که فعالیت داشتید تمام حقوق شما قابل دریافت است