مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به شغل قضاوت

با سلام. ایا قاضیی که از دادگاه عالی انتظامی قضات به حکم بازخریدی و از دادگاه عالی رسیدگی به صلاحیت قضات به سلب صلاحیت قضایی محکوم شده و بعد از صدور این دو رای در پرونده ی کیفری مربوطه به اتهام شروع به ارتشا به مجازات تعلیقی محکوم گردیده و مدت زمان تعلیق اجرای مجازات هم سپری شده و از اتهام انتسابی رفع اثر شده و از سجل کیفری وی حذف شده این رای کیفری به منزله ی برایت هست یا خیر؟ مستند قانونی ان کدام ماده قانونی یا رای وحدت رویه هست؟ وایا می تواند به استناد رای تعلیق مجازات به کار قضاوت اعاده گردد و چه باید بکند؟ چون تقاضای اعاده ی دادرسی داده ام اما می گویند اقدامی ندارد هر چه درخواست اعاده دادرسی داده ام رو بایگانی کرده اند و می گویند ماده قانونیی برای این موضوع وجود ندارد لطفا راه درست و مناسبی که بپذیرند رو به بنده اعلام نمایید چون واقعا حقم ضایع شده است. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
حکم برائت صادر نشده است بلکه حکم محکومیت ایشان صادر شده ولی مجازات تعلیق شده است

و برای امکان بازگشت به کار اصولا سازمان موافقت نخواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر اعاده دادرسی نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه حکم برائت صادر نشده است و حکم به محکومیت صادر شده است بازگشت به منصب قضاوت بعید به نظر میرسد و در این رابطه اعاده‌دادرسی بی‌نتیجه است.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دیوان هم شاید بتوان موضوع را مطرح نمود. ولی معمولا دراین موارد امکان بازگشت به کار با عنایت به محکومیت تعلیقی (نه برائت)وتوجها به نظر برسلب صلاحیت قضایی وجود ندارد.