مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در پارک خودرو

سلام؛ قبل از اینکه ماشین های شاسی بلند بیان مشکلی نداشتیم ولی الان هنگام پارک خودرو در پارکینگ به سختی میتونم پارک کنم؛ لازم به ذکر هست اون موقع پایانکار توسط جابجایی تونستن پارکینگ بگیرن ولی الان که همسایه ها شاسی بلند گرفتن برای من سخته مخصوصا اگر من ماشین بزرگتر بگیرم که واویلاست ؛ چاره چی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم در صورتی که پارکینگ دارند و در قسمت اختصاصی خود پارک می کنند مانعی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چاره ای نیست ولی اگر همسایه از حدود پارکینگ خود خارج میشود میتوانید اقدام به شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه در قسمت خود پارک میکند مانعی ندارد