مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

بنده در ساختمان 4 واحدی جای پارکینگ ندارم فقط ط سوم و چهارم که پارکینگ دارند که آنها باید جای یک ماشین در پارکینگ داشته باشند که با ادعا دروغ میگن ما هر چند تا ماشین بزاریم تو پارکینگ اختیارش داریم و چهارتا ماشین پارک میکنن. به دروغ جفتمون تو سند داریم که میتونیم استفاده کنیم آیا همچین چیزی وجود دارد یا اصلا حق دارند بیشتر از ماشین خودشان حتی مهمان پارکینگ پارک کنند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر حق چنین کاری رادندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق قانون هر شخصی میتواند فقط یک خودرو در پارکینگ پارک نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جای پارک نداشته باشید حق اعتراض ندارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر فقط یک خودرو قابل پارک است مگر در سند دو. پارکینگ سندی قید شده باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیرحق چنبن کاری را ندارد طبق قانون هر شخص میتواند یک خودرو را در پارکینگ نگهداری نماید