مشاوره حقوقی رایگان - تصادف پراید با دوچرخه سوار

سلام
خواستم بپرسم اگر پراید با دوچرخه تصادف کند و دوچرخه سوار فقط کمی بدنش کوفته شود چه می شود؟ شخص راننده گواهینامه نداشته در ضمن از صحنه فرار کرده و به جاش یکی اومده خودش و معرفی کرده الان چی میشه. بیمه داره و ماشین و بردن پارکینگ. اگر بفهمن جریمه اش چیه؟ خواهش می کنم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بستگی به کروکی تصادف دارد و این که کسی مدعی نشود که فرد دیگری راننده بوده است. اگر بیمه بخواهد مدعی شود باید ثابت کند.