مشاوره حقوقی رایگان - مرگ کارگر سر ختمان

با سلام من یک کارگر داشتم که برا تعمیرات روی داربست کار می کرده که یک ماشین رد میشه و بند قرق به سپر ماشین گیر کرده و باعث سقوط کارگر و مرگ وی میشه ولی متاسفانه با وجود شاهد پلیس صحنه رو قبول نداره منم ساختمانم بیمه نکردم می خواستم ببینم با وجود شاهد معتبر آیا ممکن هست ماشین بی گناه بشه و اگر اینجور باشه تکلیف من صاحب خانه چی میشه

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

کارفرما مسئول کارگر است. شاهد می تواند در دادسرا و دادگاه شهادت دهد. اما قاضی به صورتجلسه پلیس و نظر کارشناس هم توجه می کند. و دیگر این که باید مشخص شود اولیای دم علیه چه کسی طرح دعوی می کنند.