مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارگر در حین کار

یا سلام ، پدر من سال 84 در ساختمانی که مشغول به کار بوده فوت شده
در صورتی که من یک ماه به بدنیا آمدنم مانده بود
اما برای دیه چیزی به من نرسید
آیا الان میتوان از کارفرما به این دلیل شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان متعهد به پرداخت خسارت و دیه بودند که وراث طبق برگ انحصار وراثت دیه را دریافت میکنند و اگر پرداخت شده ایشان تعهدی ندارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر پرداخت شده باشد سهم شما باید پرداخت می شده باید پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دیه فوت پرداخت نشده باشد شما میتوانید شکایت و مطالبه
دیه نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر دیه پرداخت نشده باشد بله