مشاوره حقوقی رایگان - حوادث کار

سلام و عرض ادب
2 سال پیش در محل کار ساختمانی یکی از پرسنل ساختمانی به دلیل برق گرفتگی فوت کرد که بعد 6 ماه ابلاغیه اومد و رفتم مدارک بیمه و اصالت بیمه رو دادم به پازپرسی. امروز پیام اومده که پرونده رفته برای دادگاه کیفری 2 آیا روال پرونده برای پرداخت دیه طبیعیه؟
و اینکه چرا در شکایت اولیه خورده مرگ مشکوک ولی موقع ابلاغیه 1.5 سال پیش تو متن ابلاغیه خورده بود قتل غیر عمد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همان غیر عمد و حادثه حین کار است که کارشناس مقصر را تعیین می کند و اگر کارفرما مقصر باشد باید دیه را پرداخت کند و اگر بیمه داشته باشد دیه را بیمه پرداخت می کند.
توجه داشته باشید به خاطر سهل انگاری و بی احتیاطی نیز برای کارفرما به عنوان متهم پرونده جزای نقدی تعیین می شود.
پرونده بعد از انجام تحقیقات در دادسرا به دادگاه کیفری ارسال می شود و بعد از صدور حکم دادگاه کیفری و قطعیت حکم به اجرای احکام ارسال می شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
روند طبیعی پرونده به همین شکل است پیش از انجام تحقیقات علت مشخص نبوده ولیکن در مسیر رسیدگی علت فوت مشخص شده و عنوان تغییر یافته است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جای نگرانی نیست، این روال پرونده هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد گزارش حادثه، مقصر حادثه توسط کارشناس شناسایی می‌شود و بر اساس آن، شخص مقصر می‌بایست دیه را پرداخت نماید یا اگر تحت پوشش بیمه باشد بیمه پرداخت خواهد کرد. اگر کارفرما با سهل‌انگاری خود موجبات مرگ کارگر را فراهم نموده باشد به مجازات حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد. در هر حال پرونده بعد از صادر قرار جلب دادرسی و کیفرخواست به دادگاه کیفری برای صدور حکم بدوی ارسال می‌شود و این حکم نیز ظرف 20 روز قابل تجدیدخواهی در محاکم تجدیدنظر خواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با توجه به توضیحات شما ، قرار جلب به دادرسی صادر شده است و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال شده است
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام روند قانونی پرونده به همین شکل است

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

روال عادی این نوع پرونده ها است.با شکایت مرگ مشکوک شروع میشود و در حین رسیدگی عمد یا غیر عمد آن معلوم میگردد

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

نگران نباشید دیه فرد فوت شده از طریق بیمه پرداخت می‌گردد. تقصیری متوجه شما نمی باشد