مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام، پدر من دو همسر دارد، از همسر اول سه فرزند و همسر دوم هم دو فرزند، اگر خدای نکرده یکی از فرزندان همسر اول یا دوم فوت کند و کسی که فوت شده همسر و فرزند و پدر و مادر نداشته باشد ب هخواهر و برادرهایی که از یک مادر نیستند هم ارث میرسد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به وراثی که از یک پدرومادرهستند ابوینی گفته میشود به وراثی که درمادرمشترک هستند امی گفته میشود وبه وراثی که تنهادرپدرمشترک هستند ابی گفته میشود
وراث ابی تنهازمانیکه وراث ابوینی نباشند ارث می برند وباوجودوراث ابوینی ارث نمی برند