مشاوره حقوقی رایگان - معاینه مجدد صدمات بدنی در اثر تصادف خودرو

سلام و عرض ادب. من در تاریخ 19/9/1399 با خودروی شخصی خودم چپ کردم و دچار خونریزی مغزی و شکستگی ترقوه و دنده های هر دو ردیف که منجر به فرورفتگی بر قلب و ریه بدن شدند و شکستگی مهره های 1و2و3و4کمری شدند و تا این زمان مطالبات بیمه حوادث راننده را دریافت کردم، ولی الان بعلت شکستگی 4تا از مهره های کمری خود دچار دیسک کمر و زودانزالی شدم و همچنین بعلت ضربه به سرم بویایی خودم و از دست دادم و هیچ بویی و حس نمیکنم الان میخواهم که برای معاینه مجدد برای پزشکی قانونی مراجعه کنم آیا میتونم؟ چگونه و برای کجا باید اعتراض بدم، ممنون میشم کمکم کنید، متن اعتراض یا شکایت را به کجا و برای کی بنویسم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست
جهت ثبت دادخواست یا شکایت بهتر است ب دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا شکایت یا دادخواست شما توسط وکیل تنظیم شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سایت درخواست وکیل بدهید تا شکایت یا دادخواست شما توسط وکیل تنظیم شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید یا وکیل اخذ نمایید