مشاوره حقوقی رایگان - درمان آسیب تصادف تا معاینه مجدد ایراد دارد؟

بنده اوایل مهرماه تصادف کردم سه تا از دندان ها آسیب دید و فک کمی جابجا شد که بیمارستان فک رو جا انداخت و آچوار بست. معاینات پزشکی قانونی انجام شد جوابیه رو بردم دادسرا و دکتر دوباره معاینه مجدد برای اواسط آذر نوشت. سوالم این هست که بنده این مدت درمان دندانم رو انجام بدم یا باید منتظر معاینه مجدد باشم؟
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال تخصصی است باید از خود پزشکی قانونی سوال می نمودید ممکن است درمعاینه مجدد اختلال ایجاد کند.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. ادامه درمان بادریافت گزارش پزشکی معتبر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درمان دندان های شما ، باید بعد از معاینه مجدد و اتمام طول درمان انجام بشود