مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ملک

اگر فروشنده اولیه آپارتمان خود را به بساز بفروشی بفروشد و در ازای فروش اپارتمانش و پرداخت مبلغی پول قرار باشد بساز بفروش واحد دیگری در تاریخ معین برای او اماده کند و تحویل دهد اما بساز بفروش در تاریخ معین این کار را نکند و در صورتی که بساز بفروش آن خانه ای را که از فروشنده ی اولیه خریده به شخص دیگری فروخته و سند رسمی به نام شخص سوم باشد. آیا فروشنده ی اولیه این ملک (همان شخص که ملک را فروخته و در ازای ان قرار بوده در تاریخ مقرر ملک دیگری از بساز بفروش دریافت کند) حق این را دارد که به بهانه ی اماده نکردن ملکش توسط بساز بفروش از بیرون رفتن این ملک که متعلق به شخص سوم میابشد امتناع کند؟ (در مبایعه نامه میان شخص سوم و بساز بفروش اسمی از اجاره ملک توسط فروشنده اولیه نمیباشد) فروشنده ی اولیه این حق را دارد که در خانه ای که دیگر متعلق به او نیست و متعلق به شخص ثالث میباشد به بهانه ی اماده نکردن ملک جدیدش توسط بساز بفروش بماند؟؟

پاسخ ها :

فروش ملک به بساز بفروش عدم تحویل ملک توسط بساز فروش عدم تخلیه ملک توسط فروشنده خرید و فروش ملک