مشاوره حقوقی رایگان - درمورد حق سنوات

باسلام و خسته نباشید
ببخشید سوالی داشتم درخصوص اینکه در کارگاهی به مدت 8 ماه فعالیت داشتم و در پایان سال موقع تسویه حساب سنوات اینجانب رو ندادن و دلیل این رو از کارفرما پرسیدم و در جواب گفتن سنوات زیر 1سال تعلق نمی گیره / خواستم یک پاسخ درست و قانونی بهم بدین که آیا طبق قانون وزارت کار فرموده این کارفرما درست هست یا نه؟ ممنون می شم اگه زودتر جواب بدین با سپاس

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام طبق قانون
در صورت خاتمه قرارداد کار، کار معین یا مدت موقت، کارفرما مکلف است به کارگری که مطابق قرارداد، یک سال یا بیشتر، به کار اشتغال‌داشته است برای هر سال سابقه، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت‌نماید.