مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص مدیر ساختمان

با سلام
ما در یک ساختمان 4 واحدی ساکن هستیم که دو واحد از آن متعلق به بنده س که در یکی از واحد ها ساکنم و دو واحد دیگر متعلق به دو نفر دیگر هست که مستاجر میباشند هیچکس پرداخت قبوض و کارهای مربوط به نظافت ساختمان، تعمیرات آسانسور و حتی بیمه و... خلاصه کسی قبول نمیکنه این قبیل کارهای ساختمان رو انجام بده به ناچار همه اینها افتاده به عهده خود من.
و به همین دلیل اسم مدیر ساختمان روی بنده هست
الان سوالم اینه که آیا از لحاظ حقوقی، همان مسئولیتهایی که قانونا به عهده یک مدیر ساختمان از طریق اعضای ساختمان انتخاب میشه و احتمالا جایی هم ثبت میشه بر عهده منم هست ؟ آیا اگر اتفاقی برای آسانسور برای خود ساختمان برای کارگر نظافت یا بطور کلی هر حادثه ای پیش بیاد به عهده من هست ؟
من نمیخوام مدیر ساختمان باشم اما واقعا هیچکس بعهده نمیگیره

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر رسما در جلسه و با رأی گیری انتخاب نشده اید، مسئولیتی متوجه شما نیست.