مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل فروش

با سلام و احترام
اینجانب وکالت رسمی و بلاعزل خودرو را به فردی داده ام ولی هنوز تعویض پلاک و سند زده نشده است و دادخواست اعسار مهریه داده ام آیا می توانند ماشین را توقیف کنند.
در ضمن فردی که وکالت رسمی محضری بهش داده ام بی سواد و فاقد گواهینامه است مشکلی ندارد ؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. چون سند کماکان به نام شماست قابل توقیف می باشد، مگر اینکه قولنامه فروش هم داشته باشید که آن هم باید توسط قاضی محرز گردد.