مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توان پس از اخراج از دانشگاه علوم پزشکی به استخدام دانشگاه علوم پزشکی دیگری بشوم یا خیر؟

سلام. لطفا مسئولین محترم که از قانون استخدام کشوری اطلاع دارند جواب اینجانب را بدهند.
اینجانب در سالهای قبل از 68 به استخدام رسمی یکی از توابعه علوم پزشکی اصفهان در امدم و شروع به کار نمودم و بعد از 6 سال کار در علوم پزشکی اصفهان درخواست انتقالی نمودم که پذیرفته نشد و سپس درخواست استعفا نمودم که هیچ جوابی به اینجانب نرسید، که ترک خدمت نمودم و طبق رای تخلفات اداری اصفهان اخراج شدم. بعد از چند سال در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با مدرک بالاتر از مدرک گذشته از طریق امتحان به استخدام رسمی در آمدم که هم اکنون سایقه کاری حدود 24 سال را دارم. سوال من از مسئولین محترم این است ؟
آیا در حال حاضر اگر موضوع را به دانشگاه علوم پزشکی بگوییم و با احتساب شش سال پرداخت بازنشستگی که در گذشته در علوم پزشکی دیگری پرداخت نموده ا م که مجموع پرداختی در صندوق بازنشستگی کشوری برابر سی سال می شود می توانم بازنشست کشوری بشوم یا خیر. چون هر دو استخدامی اینجانب در وزارت بهداشت بوده است. با توجه به یک بار اخراج شدن من و بدون اینکه آنها متوجه شوند مجددا در علوم پزشکی دیگری در همان وزارتخانه به استخدام در امدم. وضعیت اینجانب چگونه خواهد بود.
اینجانب در حال حاضر به استخدام علوم پزشکی دیگری شده ام و تکلیف من چه می باشد . چون در مدیریت خدمات کشوری سریعا نوشته شده در همان دستگاه یا وزارتخانه نمی تواند مشغول بکار شود و این مورد را 20سال پیش نمی دانستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
می توانید از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما حقوقی نیست
می توانید از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، بستگی به نوع اخراج دارد، چرا اخراج شدید؟

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام بر اساس قانون استخدامی کشور و سپس قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون رسیدگی به تخلفات اذاری ، شخصی که اخراج می گردد دیگر نمی تواند در همان سازمان مجددا استخدام یا کار کند. علی ای الحال به نظرم تماس بگیرید تا راهکار های قانونی را ارایه دهم.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
دلیل اخراج از ارگان یا سازمان دولتی یا دانشگاه بایستی بررسی ضمن اینکه موضوع درون سازمانی و بایستی موافقت یا عدم موافقت مبدأ و مقصد را در نظر داشته باشید.