مشاوره حقوقی رایگان - افزایش غیرقانونی قیمت خودروی پیش فروش شده با وجود قرارداد قطعی فروش

با سلام و وقت بخیر
در خرداد ماه سال گذشته، طی اعلام پیش فروش از شرکت ... ... تعداد 4 فقره خودرو، ثبت نام قطعی کردم
ولی با گذشت زمان طولانی و بسیار بیشتر از زمان تحویل خودرو، اخیرا دعوت نامه های تکمیل وجه با مبلغی بسیار بیشتر از قرارداد دریافت کرده ام.
برای طرح شکایت از این شرکت باید به کجا مراجعه کنم و چه روالی را طی کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

افزایش قیمت خودروی پیش فروش شده خرید و فروش خودرو پیش فروش خودرو خودرو