مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

سلام می خواستم بدونم چه جوری میشه تماسهای ایرانسلی من را حذف کرد که در صورت پرینت گرفتن مشاهده نشود

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
امکان حذف وجود ندارد لذا بطور کلی چه خط دائمی یا اعتباری باشد، چه خط ایرانسل، تالیا، همراه اول و غیره باشدفرقی نمی‌کند پرینت پیامک ها انجام پذیر خواهد بود البته اگر دستور قضایی باشد از بدو تولد سیم کارت هم پرینت پیامک ها و هم پرینت تماس‌ها توسط اپراتور قابل ارائه است و معمولا" به طور عادی پرینت پیامک تا سه ماه گذشته و پرینت از مکالمات از شش ماه قبل داده خواهد شد که اگر لازم باشد بنا به درخواست دادگاه می‌تواند تغییر کند با توجه به این که سرورهای شبکه‌های اجتماعی مزبور در ایران نمی‌باشد قابلیت استعلام عکس و پیامهای واتساپ و فیلم وجود ندارد ولی درصورتی که شاکی از پیام‌ها اسکرین شات گرفته باشد و یا پیام‌ها موجود بوده و پاک نشده باشد قابلیت پیگیری توسط پلیس فتا را دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا" به طور عادی پرینت پیامک تا سه ماه گذشته و پرینت از مکالمات از شش ماه قبل داده خواهد شد که اگر لازم باشد بنا به درخواست دادگاه می‌تواند بیشتر هم امکان دارد و قابل حذف نیست

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام.‌امکان حذف پیام یا تماس وجود ندارد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، امکان حذف وجود ندارد، یک سری مطالب فنی وجود دارد که در این محل نمی گنجد.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
امکان پذیر نمي باشد.