مشاوره حقوقی رایگان - جرم تلگرامی

سلام من 17 سالمه متأسفانه کانالی دیدم در تلگرام به نام سهام بانک ... که گفته بود هر نفر که اد کنید 50 هزار تومان میگیرید خوشبختانه من کسی رو اد نکردم رفتم پرسیدم که چجوری میتونم همکاری کنم شماره تلفن از من خواستن دادم اومدن واتساپ و گفتم که شرایط کاری رو برام توضیح بدن گفتن باید توی یه ویس بگی من خانم م. هستم این گروه قانونیه اد کنید و پول بگیرید گفتم چرا گفتند جز همکاری هستش من ویس دادم حالا گذاشتن داخل گروهشون در ضمن توی کانال تلگرام زده من خانم م. هستم ولی به من گفتن اقا هستش شماره تلفنشم خاموشه یعنی الان با ویس من میخوان کلاهبرداری کنن ؟ میشه راهنمایی کنید ممنون. در ضمن من اسکرین شات تمام پیام هاشون رو هم دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما با ارایه آی دی ادمین کانال تلگرام و اسکرین شات پیام ها میتوانید از طریق پلیس فتا شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید