مشاوره حقوقی رایگان - حذف توضیحات شناسنامه ی فرزندم

باعرض سلام وادب بنده سال 92 تغییر نام دادم که در توضیحات شناسنامه قید شده که بنده هیچ مشکلی با آن ندارم.بنا به درخواست بنده که در شناسنامه فرزندم نام جدیدم ثبت شدولی توضیحات تغییر نام بنده در توضیحات شناسنامه ی فرزندم قید شده الان میخواستم شناسنامه ی فرزندم عکس دار کنم آیا راهی هست که توضیحات نوشته نشود؟؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام راه قانونی خیر بستگی به اداره ثبت دارد که توضیحات را وارد کند یا نه ولی در این شناسنامه نمیتوانید حذف کنید مگر در تعویض