مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

سلام من دختر 22 ساله هستم 2تا خواهر برادر کوچکتر از خودم دارم
پدرم مارو میزنه و مارو تهدید به مرگ میکنه (خودش از خانواده سطح پایین و اهل شهری هست که عادیه براش کشتن) مارو از دیدار با تمام فامیل محروم کرده حتی صحبت تلفنی
من اجازه بیرون رفتن با دوستانم رو ندارم حتی صحبت با انها
مدام تحقیر و کوچیک شمردن
من الان هم از نظر جسمی بیمارم هم روحی
برای خشونت خانگی چی کار میشه کرد؟؟ حتی من دانشگاه شهر دورتر قبول شده بودم اجازه ندادن من برم با اینکه 18 سال داشتم
پول ندارم که بتونم جدا شم

پاسخ ها :

خشونت خانگی اذیت و آزار توسط پدر