مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی

سلام دختر مجرد هستم 27 سالمه شاغل هستم ک دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی ولی از پدرم همیشه کتک میخورم و به فحاشی میکنه مادرم فوت کرده نامادری دارم و پشت من کسی نیست میخواستم ببینم برای کبودی های بدنم چطوری میتونم به پزشکی قانونی مراجعه کنم مراحلش به چه صورته. راه حلی هست که بتونم شکایت کنم ازش و از خانواده جداشم؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت ضرب و جرح عمدی کنیدو معرفی به پزشکی قانونی هم بخواهید .شما بالای سن18 سال و مستقل هستید و بدون اذن هرشخصی میتوانید دنبال زندگیتون بروید .پدرتان هم محکوم به دیه در حق شما میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما میتوانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود .
در خصوص ضرب و شتم می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و جهت معاینات پزشکی قانونی معرفی گردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوان شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و جهت معاینات پزشکی قانونی معرفی گردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دفتر خدمات قضایی می‌توانید اول شکایت خود را ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید و با ارجاع به پزشکی قانونی درصد ضرب و جرح مشخص می گردد
ضمن آنکه می توانید مستقل زندگی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خودتان را ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید و از دادسرا نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و