مشاوره حقوقی رایگان - در سند صلح عمری اگر فوت متصالح زودتر از مصالح باشد

سلام
در سند صلح عمری که در دفاتر اسناد رسمی تنظیم می گردد با حق فسخ یکطرفه برای مصالح، اگر متصالح زودتر از مصالح فوت کند مورد مصالحه به مصالح بر می گردد یا وراث متصالح می توانند ادعای ارث از مورد صلح را مطرح کنند؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

فوت متصالح در صلح عمری باعث ابطال صلح نمی شود و در صورتی که مصالح حق فسخ داشته ولی فسخ نکند مال صلاح شده به وارث متصالح می رسد البته پس از فوت مصالح