مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده مختومه

سلام پدرم فوت کرده و مادرم قیم من بودن ایشون چون من به سن قانونی نرسیده بودم برای ارث پدریم از عموم شکایت کردن و دادگاه تشکیل شد و کلی رفت و امد و در اخر قرار بر این شد که عموی من سهم ارث مرا بدهد از ان زمان تا الان او هرسال فرصت میخواد و هرسال مثل سال قبل خبری از ارث نیست حالا من به سن قانونی رسیدم و به دادگاه مراجعه کردم گفتن پرونده تو مختومه است من برای شکایت از عمو باید از اول شروع کنم با اثبات؟ یا راهی هست برای مراجعه به پرونده ای که مادرم در ان از عمو شکایت کرده بود ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

تقاضای اجرای ان پرونده را بخواهید ابتدا پرونده باید از بایگانی راکد به شعبه منتقل شود