مشاوره حقوقی رایگان - رضایت

باسلام و احترام
برادر من دوتا پرونده کلاهبرداری و اخاذی محکوم شده الانم تو زندان هست پرونده ش کیفری هست اگ رضایت شاکی رو بگیریم بدهی هاشو بدیم جرم زندانش بخشیده میشه یانه

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام در صورت جلب رضایت شکات شامل تخفیف با نظر دادگاه میشود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر مبلغ کلاهبرداری از صد میلیون پایین تر باشه قابل گذشت هست و با گذشت شاکی دیگه مجازات کیفری نداره در غیر این صورت مجازات کیفری داره ولی به دلیل گذشت شاکی میتونید تقاضای تخفیف و تعلیق اجرای مجازات رو از دادگاه داشته باشین.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر بخشیده نمی شود.
می توانید بعد از رضایت شاکی درخواست تخفیف مجازات بدهید