مشاوره حقوقی رایگان - آیا بانک میتواند بدون دستور قضایی تمام حسابهای ضامن را مسدود نماید

من و دوست و همکارم ضامن وام گیرنده هستیم..بانک مهر اقتصاد
ادغامی بانک سپه دوماه است تمام حسابهای ما را از جمله حساب یارانه و حساب حقوقی مارامسدود نموده بدون دستور قضایی.. آیا اجازه چنین کاری را دارد؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نسبت به رفع توقیف حساب یارانه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانک طبق قرارداد اقدام می کند و معمولا در قرارداد شما این موضوع قید شده است.
در خصوص توقیف حساب یارانه اگر اعتراض دارید می توانید از شعبه مربوطه پیگیری کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام ممکن است در زمان دریافت وام شما یاضامن این اختیار را به بانک داده باشید که در صورت معوق شدن اقساط از حساب شما وصول شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما یاضامن این اختیار را به بانک داده باشید که در صورت معوق شدن اقساط ضامن باشید بله

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله با توجه به قراردادی که بانک با ضامن منعقد مینماید در صورت عدم پرداخت اقساط توسط وام گیرنده میتواند حساب های ضامنین را مسدود نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر ضامن باشید همانند وام گیرنده مسئولیت تضامنی دارید . اما در خصوص حساب یارانه میتوانید تقاضای رفع مسدودی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله برای مسدودی حساب توسط بانک
به علت عدم پرداخت اقساط وام ، اجازه مقام قضایی لازم نیست و بانک میتواند راسا حساب ضامن را مسدود نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم ضامن موظف است مبلغ ضمانت شده را بپردازد و بعد از آن می تواند از شخص مطالبه کند