مشاوره حقوقی رایگان - عدم پاسخ برای برقراری بیمه بیکاری

با سلام و احترام
از 1 اسفند 1400 بعلت عدم تمدید قرارداد بیکار شدم. در 15 اسفند 1400 در سایت وزارت کار برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کردم، کارشناس اداره کار موافقت کرده، کارشناس تامین اجتماعی موافقت، مشروط به احراز سابقه در مورخه سوم اردیبهشت 1401، تا الان هیچ اتفاق جدیدی نیافتاده، تقریبا چهار ماه و نیم از تشکیل پرونده گذشته آیا موافقت میشه؟ از کجا و چطوری باید پیگیری کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط دریافت بیمه بیکاری را داشته باشید هر زمان به تاخیر بیفتد یکجا محاسبه و واریز خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار و یا تامین اجتماعی پیگیری کنید
در صورت موافقت یکجا پرداخت می شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
از طریق اداره کار و رفاه اجتماعی با پیگیری دادخواست مبنی بر مطالبه مربوطه اعم از حقوق معوق سنوات پاداش کارانه و ... ضمن رسیدگی این موضوع چنانچه شرایط برقراری بیمه بیکاری برایتان موجود باشد مکاتبات لازم را در این خصوص بمنظور برقراری بیمه خواهند نمود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به اداره کار و یا تامین اجتماعی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین اجتماعی پیگیری کنیدهر زمان به تاخیر بیفتد یکجا محاسبه و واریز خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق اداره کار و یا تامین اجتماعی پیگیری کنید