مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده بیمه بیکاری

11سال کار کردم بیمه بودم تمام مدارک موجود است روی پرونده گذاشته شده فیش پرداختی لیست ماهیانه بیمه نامه شروع کار معرفی نامه در محل کار از طرف هیئت مدیره لیست ماهیانه بازرس بیمه در کار میکنم یا نه و هر مدارکی بابت بیمه یک کارگر از نظر قانون کار من دارم ولی دو سال است از پرونده بنده خبری نیست از بیمه بیکاری خبری نیست خانواده دارم بچه مدرسه دارم خرج دارند من ندارم در ضمن آنچه برای کارگر باید کارفرما حق و حقوق می داد بنده محروم از همه چیز مدرک دارم روی پرونده موجود است چرا اداره کار حق و حقوق بنده نمی‌کرد چرا دوست دارد حق کارگر از بین برود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
لکن
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و