مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی با قانون تبعیت از همسر

سلام و درود . بنده به مدت دو سال هست که استخدام پیمانی وزارت بهداشت هستم و در بیمارستان دولتی تهران مشغول به کار میباشم و درحال حاضر بصورت رسمی آزمایشی هستم . خانم من استخدام رسمی بیمارستانی در شهرضای اصفهان است که با انتقالی ایشان به تهران موافقت نشده است . لطفا راهنمایی کنید که چگونه میتوانم از قانون تبعیت از همسر استفاده کنم و انتقالی ایشان را به تهران بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارگان مربوطه واحد کارگزینی در میان بگذارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام،،،
با عنایت به مفاد بخشنامه شماره 3807/91/200 مورخ 17/02/1391 در رابطه با امکان انتقال کارکنان دولت، امکان انتقال شما در صورتیکه مشمول قوانین کارکنان دولت باشند ، وجود دارد ، امکان انتقال کارکنان رسمی و پیمانی سازمانهای دولتی از یک استان به استان های دیگر به جز شهرها وشهرستانهای استانهای تهران والبرز وجود دارد و صرفا کارمند زن متاهل می تواند به تبعیت از همسر منتقل گردد با عنایت به حفظ بنیان خانواده و آموزش های دینی لذا پیشنهاد میشود با ارایه دلایلی چون سکونت و کفالت از مادر یا ... پیگری نمایید

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر موافقت نشد از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید