مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به همسر خود

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
همسر من به من خیانت کرده و من این مدارک را در دست دارم
همسر من از سال 1400 با یک مرد که در بانک کار می کنه در رابطه بود من قرص ترامادول مصرف می کردم روزی دوتا یه شب از سرکار اومدم‌خونه چن نفر اومدن دستو پای منو بستن بردن کمپ تا اونا بیرون راحت باشه بعدا باخبرشدم که اون مردموقع بردن من جلوی درمون بود که اون زنمو تحریک کرده بودبه این کار
2..بعد چن وقت من‌ مریض بودم خونه خوابیده بودم دونفرماموراومدن خونه ام خونمو گشتن وحدود 10 گرم شیشه ازجیبم دراوردن که من ازاون مواد روحم‌ هم خبرنداشت که بعدا فهمیدم اون مرده خریده داده زنم گذاشته تامن برم زندان تا راحت باشن.من رفتم دادگاه بی گناهیم ثابت شدواومدم خونه زنمو یه کم حرش کردم(گوشیم هم اماده ضبط صدا کرده بودم)تا گفت که اون مردگرفت وداد گذاشتم توجیبت هم الان اون صدا رادارم هم اون دوتا مامور اون شخص را میشناسن وچندین بار که خودشو جای برادرش جازده بود ورفته بودن کلانتری گزارش داده بودن که من توجیبم شیشه دارم وخرید فروش شیشه می کنم اون مامورا هم توکلانتری باخانومم دیده شده
3..دوباره باهمون شخص به محل کارمن رفتن وازصاحب کارم وسایل کارمنو گرفتن وصاحب کارم هم اون یارو را با زنم دیده اونجا هم خودشو جای برادرش جازده وخانومم به صاحب کارم گفته شوهرم نفهمه من بااین شخص اومدم اینا رابردم منومیکشه بعد صحبتشون پیش صاحب کارم سوارموتوراون شخص شده ورفتن .الان حدود ده تا شاهد محل کارم دارم که اون مرد رفته همه دیدنش ومیشناسن گفتن نیازبه شاهد باشه میایم .بعد توکلانتری هم که ماموران کلانتری هست. و اون صدا را دارم که با زبون خودش گفته اون گرفته داده گذاشتم‌ به جیبت ، الان شکایت کنم میتونم خیانت زنمو ثابت کنم یا نه. لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جرمی به نام خیانت زن نداریم بلکه با این شهود وآن فایل صوتی و مدارک دیگر فقط ممکنه بتونی روابط نامشروع را ثابت کنید، من پیشنهاد میکنم به جای این کار خودت را تقویت کنی، مواد مصرف نکنی، قوی بشی، روابط زنت را به کسی نگی که ابروی خودت را می بری، بخصوص اگر بچه داری دیگر به هیچ وجه باید نباید به کسی بگی و برفرض اثبات، چند شلاق بهش می زنن و هیچ سودی برای شما ندارد، خودت ارضاش کن، که دنبال دیگران نباشه، مواظب زندگیت باش ، و بهش بگو تو یا منو میخای یا نمیخای اگه میخای بسم الله اگه نه طلاق توافقی بگیریم هرکی بره پی کار خودش. البته باید اول خودت را قوی کنی هم از نظر روحی و روانی و هم از نظر جسمی، بعد اینا را بهش بگی ودر این فرصت از دور مواظبش باشی وازش فیلم و عکس بگیری، نه برای دادگاه بلکه به خودش تنها نشان بدی که بفهمه میفهمی، موفق باشی ، خواستید بیشتر توضیح بدم از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است قبل از کاری نسبت به ترک مواد اقدام کنید بعد از اینکه پاک شدید بررسی کنید اگر مدارکی برای رابطه همسرتون داشتید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.
برای شکایت رابطه نامشروع باید دلیل داشته باشید و صرف ادعا کافی نیست.