مشاوره حقوقی رایگان - ایا یک سال حبس جز سابقه موثر کیفری حساب میشه؟؟

من ده سال پیش به جرم حمل یک گرم مواد مخدر به یک سال حبس محکوم شدم ایا سابقه کیفری موثر حساب میشه؟؟

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

اگه حبس خود را کشیدید و پرونده مختومه شده خیر سابقه موثر نیست و در گواهی صدور عدم سو پیشینه فاقد سابقه ذکر میشود اگه پرونده همچنان مفتوح بوده و حکم اجرا نگردیده باشد دارای سو پیشینه ذکر میشوید