مشاوره حقوقی رایگان - نصف شدن حبس مواد مخدر

سلام.من ده سال پیش به جرم حمل مواد مخدر به یک سال حبس محکوم شدم که بعد 9 ماه با عفو مشروط ازاد شدم.حالا به جرم حمل مواد مخدر به 25 سال حبس محکوم شدم که 9سالشو تحمل کردم.ایا قانون نصف شدن حبس مواد مخدر شامل من میشه و اون یک سال حبس سابقه موثر کیفری حساب میشه یا نه؟؟؟ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجازات شما قطعی و اجرا شده به همان میزان سابقه موثر محسوب میشود اما شما میتوانید با رعایت دستور العمل های زندان شرایط را برای خود مساعد و تخفیف بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر در حال حاضر سابقه کیفری موثر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب می شود
می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید