مشاوره حقوقی رایگان - سروصدای بچه های همسایگان

با سلام من در طبقه دوم آپارتمان 7 واحدی زندگی می کنم که متاسفانه 4 همسایه ما 4 پسر کوچک در حد ابتدایی دارند که صبح و عصر میان در راه پله و پارکینگ و حیاط سروصدای زیادی ایجاد می کنند وقتی هم اعتراض کردیم پدرها گفتند که ما اختیار خانه خود را نداریم یکی دیگه گفت نمیتونم که بچه ام را غل و زنجیر کنم در خانه و یکی دیگه هم به صورت طلبکارانه اعلام کرد بچه ها از 10 تا 1و از 5 تا 9 شب حق دارند و بیایند بازی کنند. تازه وقتی مارو میبیینند به جای اینکه معذرت بخواهند سروصداهای اتفاقی مارو به چشم میارند و ما سعی در برطرف کردن انها داریم ولی خودشان هیچ تذکری به بچه ها نمیدهند. بخدا خسته شدم هیچ آرامش و آسایشی ندارم به بچه هام حرف بزنم جلو چشمم میگن ما حق داریم تا فلان ساعت کاش حداقل آروم بازی می کردند. به نظر شما چه راهکاری وجود داره؟ ما ساکن دایمی هستیم و انها هم دایمی هستند و ما 6 ماهه ساکن شدیم ولی آنها بیشتر
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به مدیر اطلاع دهید اگر مدیر ساختمان اقدامی نکرد می توانید به جرم مزاحمت از ایشان در محکمه شکایت نمایید دادگاه تذکر لازم را به اولیا خواهد داد