مشاوره حقوقی رایگان - آیا زنا به عنف بوده ؟

باسلام من روز گذشته برای اولین بار با یک آقا که حدود یک ماهه آشنا شدم و خیلی بهم ابراز علاقه میکرد از نزدیک دیدار داشتم
ایشون به من گفت کاری داره در منزل و باید بریم کارشو انجام بده سریع برگردیم منم از ترسم هیچی نگفتم ولی ازش قول گرفتم بهم کاری نداشته باشه
وقتی رفتیم داخل بزور باهام سکس کرد
من می‌خوام ازش شکایت کنم ولی به خاطر دوتا مسأله میترسم که نتیجه نگیرم
1_اینکه من برای ایشون عکس بی حجاب می‌فرستادم و صحبت های سکسی بینمون رد و بدل شد یک بار ولی قصد انجام سکس نداشتم
2_ حمام رفتم و آثار تجاوز از بین رفته
من الان باید چکار کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
لباسم رو وقتی آمدم منزل شستم آیا DNA اون روی لباس میمونه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگرزمان زیادی نگذشته باشد پزشکی قانونی تشخیص می دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و در صورت شکایت شما نیز به مجازات قانونی محکوم خواهید شد
و دادگاه ادعای شما را نمی پذیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت نگذشتن زمان پزشک قانونی تشخیص می دهد