مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید
من تقریبا 2ساله که عقد کردم و قصد دارم که از شوهرم جدا بشم و عروسی نکردم و باکره ام و هنوز خونه پدرمم
اما نامزدم راضی به طلاق نمیشه و الان یک سال و خورده ایه که درگیرشم و مهرمو گذاشتم اجرا و درخواست نفقه هم دادم تا شاید تحت فشار بزارمش که مثلا طلاق بده...
اونم قبل درخواست طلاقم هرچی داشته از ماشین و زمین گرفته تا همه چیزشو زده به اسم داداشش که بگه مثلا هیچی ندارم...
چکار کنم که طلاقم بده

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

طلاق جزو حقوق مرد است و اگر تمایلی به طلاق همسر نداشته باشد نمی توان وی را اجبار کرد مگر در شرایط خاص مانند اعتیاد- ترک انفاق و امثالهم؛ وقتی هنوز زندگی مشترک را اغاز ننموده اید چگونه درخواست نفقه داده و از سوی دیگر قصد متارکه دارید پیشنهاد می کنم اندکی بیشتر تامل و تفکر در خصوص حفظ خانواده نمایید