مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت برای درگیری

سلام. همسایه ی من وارد خونه ی من شده و شروع به درگیری کرده و بنده شکایت ورود به عنف کردم از ایشان و شاهد هم دارم ایشان بعد شکایت من شکایت کردن و الان ابلاغ اومده ممکنه در کلانتری بازداشت بشم و اگه برای ابلاغ نرم چی میشه چون پرونده ی خودم در حال رسیدگیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر کلانتری نمی تواند شما را بازداشت کند و مشکلی پیش نمیاد.
حضورا به کلانتری مراجعه کنید و اظهارات خود را اعلام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بازداشت خیر ولی در شعبه حاضر شوید و برای احتیاط یک نفر ضامن همراه شما باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مستحضر باشید کلانتری نمیتواند جنابعالی را بازداشت نماید حضوراً به کلانتری مراجعه نمایید یا وکیل بگیرید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

حتما به کلانتری مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کلانتری بدون اذن مقام قضایی نمی‌تواند شما را بازداشت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در کلانتری نمی‌توانند شما را بازداشت کنند حتما برید نگران نباشید