مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از پیمانکاری که روبروی منزلم ساخت و ساز میکند برای سوختن لوازم برقی شکایت کنم

حدود چهار ماه پیش پیمانکار داخل کوچه ما از تیر برق کوچه برق غیر مجاز گرفته بود از بخت بد من از کسی که اهل فن باشد برای اینکار استفاده نکرده بود و سیم نول ما را از سرتیر برق قطع کرده بود درنتیجه باعث دوفاز شدن سیستم برق منزل ما شده و دوتا اسپیلت و یخچال ساید من سوخته و علیرغم تنظیم گزارش توسط مامورین شرکت برق و قول جبران خسارات وارده به اینجانب ولی تاکنون هیچ اقدامی نکرده و حدود چهل میلیون به من خسارت زده است خواستم بپرسم چگونه از او شکایت کنم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بی درنگ می توانید از باب تسبیب و اتلاف مال از شرکت برق شکایت نمایید بهتر اسست وکیل استخدام نمایید زیرا هم زمان کمتری صرف می شود و هم تمامی هزینه های دادرسی اخذ می شود