مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از دوست پسر

سلام ممنون ميشم كمكم كنين جواب بدين
دوست پسرم بهم تجاوز كرد من شكايت كردم فريبم داد گفت ميام خواستگاري منم رضايت دادم اما نيومد منم بخاطر ابروم بيخيال شدم.الان بعد از يكسال سرو كلش پيدا شده هر هفته ازم رابطه ميخاد ميگه يا بايد بياي يا فيلم و عكسايي كه ازت دارم پخش ميكنم، مدركي ك ازش دارم فقط پياماي اينستامونه اينستاش به شماره خودشه . پياماشم پاك نكردم همشون دارم.از رو خط اصلا پيامي نميده تنها مدركم پيام داخل اينستاگرامه.
ميخام شكايت كنم
بنظرتون چه شكايتي كنم؟دستم به جايي هست؟اگه شكايت كنم حكمش چي ميشه؟؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید به انتشار تصاویر خصوصی در دادسرا شکایت خود را مطرح نمایید.مقام قضایی دلایل استنادی شما را بررسی می نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و مزاحمت شکایت کنید.
در صورتی که فیلم و عکس های شما را پخش کرد می توانید با عنوان انتشار فیلم و عکس خصوصی شکایت کنید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با عنوان تهدید و مزاحمت شکایت کنید بله امکان پیگیری هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان مزاحمت و تهدید میتوانید شکایت کیفری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با توجه به پرونده های متععد فورا باید اقدام شود می توانید تماس بگیر برای جمع ادله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
تحت عنوان تهدید به افشای اسرار خصوصی دیگران می‌توان طرح شکایت کرد