مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و ازاله بکارت

سلام تروخدا راهنماییم کنین.دختری20ساله هستم دوست پسرم با فریب ازدواج 2سال پیش پرده بکارتمو زد و من پارسال شکایت کردم همون اولای شکایتم بود ک (گولم زد اگه رضایت ندی به خانوادت میگم و رضایت بده من میام خاستگاری ازدواج میکنیم) ..رضایت دادم و نیومد الان از اون سال تا الات همش تهدیدم میکنه میگ اگ نیای رابطه جنسی داشته باشیم منم عکس و فیلم هرچی ازت دارم برای خانوادت و برای مردم و گروه ها میفرستم..من ازش میخام شکایت کنم پیامهای تهدید فقط از اینستا چند بار فرستاده که گفته یا بیا بریم بیرون رابطه برقرار کنیم یا عکسات پخش میکنم ابروت میبرم..اینستاگرامش با شماره خودش ثبت شدت و هنوزم سر گوشیش هست.ایا شکایت کنم نتیجه اش چی میشه؟ ترخدا راهنمایی کنید میخام هم بابت تهدید هم بخاطر ازاله بکارت مجدد شکایت کنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بابت ازاله بکارت رضایت دادید دیگر نمیتوانید اقدامی کنید ولی بابت تهدید میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رضایت باشد کاری نمبتوان کرد
فقط نسبت به تهدید امکان اقدام وجود دارد
میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما موضوع را با خانواده خود در میان بگذارید
و برای مشاوره به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید