مشاوره حقوقی رایگان - تهدید از طرف یه آقا

سلام خسته نباشید. من متاهل هستم دو فرزند دارم همسرم به من خیانت کرد و ما یه زمانی تا پای طلاق رفتیم حتی به دادگاه آخر رسیدیم اما همسرم پشیمان شدن و دادخواست طلاق رو پس گرفتن
من تو این مدت یه آقایی که همسرم هم میشناخت به من کمک می‌کرد که مثلا من مدرک جرم داشته باشم از همسرم
حالا که برگشتم سر زندگیم دائم تهدیدم میکنه اگر با من رابطه جنسی نداشته باشی عکس دارم ازت پخش میکنم به همسرت میدم آبروت رو میبرم نمیذارم پدرت سر بلند کنه حتی منو مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده که روح و روانم به هم ریخته ولی چیزی ندارم ثابت کنم? تروخدا راهنماییم کنید چه کار کنم دوست ندارم زندگیم از هم بپاشه?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید یا با عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید که در این صورت مجبور میشه کاری به کار شما نداشته باشه.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق پلیس فتا پیگیری کنید یا با عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید