مشاوره حقوقی رایگان - تحت پوشش و تکفل پدر

سلام
اینجانب 14 ساله بیمه خانه داری میپردازم. قبلا تحت تکفل بیمه ی نيروهاي مسلح پدرم بودم ولی بخاطر پرداخت بیمه، چند سالی است از پوشش و تکفل پدر من را بیرون آوردند. بتازگی متوجه شدم که در صورت بیمه خانه داری بودن میتوان تحت تکفل پدر هم بود.

آیا این موضوع صحت دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح پدر استفاده کنید و خود را نیز بیمه تامین اجتماعی بکنید و دفترچه آن را دریافت نکنید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت بیمه به وسیله خود شما نباید مانع قطع مستمری پدر شود و فقط در صورت بازنشستگی و پرداخت مستمری به خودتان بیمه پدر قطع میشود