مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام من جایی مجرد و شاغل بودم و در حال حاضر بیکارم میخاستم ببینم میتونم برای بیمه تامین اجتماعی تحت تکفل پدرم دوباره قرار بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام آقا تا 18 سالگی و خانم تا قبل از ازدواج می‌توانند از بیمه ی پدر استفاده کنند

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست به اینکه آیا شما دختر هستید یا پسر لذا شرایط در این دو مورد متفاوت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اناث هستید و فاقد شغل و درآمد ازدواج ننموده‌اید محتمل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر دختر باشد بله تا زمان اشتغال یا ازدواج تعلق میگیرد