مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت مهریه

با سلام و خسته نباشید. من حقوق شوهرم و بابت مهریه توقیف کردم، الان حقوق هاشون اضافه شده، میخواستم ببینم با وجود اضافه حقوق ایا مبلغ کسری از حقوق بابت مهریه ک میگیرم هم اضافه میشود یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مبلغی را که به عنوان حقوق به حساب زوج واریز می شود می توانید توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید درخواست ماو التفاوت حقوق را بکنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله با افزایش خالص دریافتی می توانید اقدام کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بله اضافه حقوق و سنوات و پاداش هم در کسری حقوق محاسبه میشود طی یک درخواست از اجرای احکام بخواهید این میزان را محاسبه و دستور توقیف صادر نمایند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید درخواست خود را از شعبه پیگیری کنید