مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بابت مهریه

با سلام . من از همسرم جدا شدم و ایشان محکوم ب پرداخت مهریه شدند . اعسار زدنند و یک سوم حقوقش ب حساب من با حکم دادگاه واریز میشه . حالا ایشان از محل کار خود تسویه حساب کرده و کار نمیکنه یعنی در مجموعه بیکار هست و پرداختی من از حقوقش قطع شده .
حالا من چکار میتوانم برای دریافت مهریه ام انجام بدم .

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مهریه تقسیط میشود و باید اقساط به موقع پرداخت شود والا جلب میشوند.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

باید مال معرفی کنید تا توقیف شود ویا تقاضای جلال اجرا بکنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه تقسیط میشود و باید اقساط به موقع پرداخت شود والا جلب میشوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید مال معرفی کنید تا توقیف شود ویا تقاضای جلال اجرا بکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اموال دیگر ایشان را معرفی کنید یا حکم جلب بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اموال دیگر ایشان را معرفی کنید یا حکم جلب بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اموال دیگری معرفی کنید اگر نبود حکم جلب بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سه قسط پرداخت نشود شما میتوانید درخواست حکم جلب ایشان را مطرح نمایید و

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

اقدام به توقیف حساب های بانکی نمایید. در صورت عدم پرداخت اقساط حکم جلب بگیرید