مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله به دلیل حجر

بطلان قرارداد با حکم محجوریت
سلام وقت شما بخیر بنده حکم محجوریت پدرم را به تاریخ قبل از قراردادی که بسته گرفتم تا بتوانم معامله باطل کنم و قیم پدرم، مادرم شده در سال 1401. مادرم توی یکی از متمم های قرارداد به عنوان شاهد یه امضا کرده در سال 1393 ولی اصل قرارداد بعنوان شاهد امضا نکرده خواستم بدونم اگه دادخواست اعلام بطلان قرارداد بده قابل قبول؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دوست عزیز موضوع شما پیچیده است و در قالب پاسخ نمی توان آن را دارید می توانید از خدمات مشاوره ای سایت استفاده نمایید